Wonen in de

Ruitenheer

Verkoop gestart!

Plan Ruitenheer in Sprundel is een nieuwe ontwikkeling van Aannemersbedrijf Van Agtmaal uit Oudenbosch. Van deze ontwikkeling zijn reeds vorig jaar de eerste vier bouwpercelen verkocht, grenzend aan de Kerkeheidestraat te Sprundel. Pal hier achter vereist deze nieuwe kleinschalige woonwijk, bestaande uit:

• 2 hoekwoningen met een eigen garage en 5 eengezinswoningen;
• 8 levensloopbestendige woningen ;
• 22 woningen, type twee o.e. kap met eigen garage, in twee typologieën;
• 5 (zelf)bouwkavels.

Deze nieuwe woonomgeving wordt straks op twee manieren ontsloten van en naar de Kerkeheidestraat.

inschrijven

digitaal inschrijven tot 30 april 2021 09.00 uur

De procedure

De verkoopbrochure van Ruitenheer is vanaf donderdag 15 april beschikbaar en kunt u ophalen bij Van Hassel Makelaars, of aan het Raadhuisplein 4 te Rucphen (geopend op woensdag tot en met vrijdag van 9:30 uur tot 17:00 uur) of op ons kantoor in Zundert, Molenstraat 50.

Na bestudering van de brochure en (eventuele) aanvullende informatie via de makelaar, kunt u zich inschrijven als kandidaat-koper voor één van deze mooie woningen of bouwkavels via https://ruitenheer-sprundel.nl/nl/inschrijven/woningen

De inschrijving voor dit project sluit op vrijdag 30 april 2021. Tot 09.00 uur die ochtend kunt u het inschrijfformulier met uw keuze(s) invullen via https://ruitenheer-sprundel.nl/nl/inschrijven/woningen

inschrijven

Bekijk hieronder het actuele aanbod

Klik op de kavel van jouw keuze om meer informatie te bekijken.

Hier vind je Ruitenheer Sprundel

Ligging

Ruitenheer kenmerkt zich door een ‘open’ ligging met ruime straatpartijen en openbaar groen, waarbij het gros van de woningen met diepe achtertuinen bedeeld zijn, via de verkeersluwe Kerkeheidestraat. Gelegen op korte afstand van zowel de kernen, Rucphen, Sprundel en St. Willebrord.

Een ontwikkeling van:

Aannemersbedrijf Van Agtmaal B.V.

Verkoop & informatie:
Neem dan contact op met Van Hassel Makelaars
Bereikbaar via 0165-34 85 45 of nieuwbouw@vanhasselmakelaars.nl
Raadhuisplein 4, Rucphen / Molenstraat 50, Zundert